Un parbriz crapat ori ciobit nu este doar o mica problema pe care o aveti, el poate sa va puna viata in pericol!

Pentru a rezolva si a evita acest pericol, firma noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de produse de calitate pentru orice model, montajul fiind executat de un personal profesionist, calificat si competent.

Experienta in domeniu ne-a demonstrat in decursul anilor ca atat calitatea cat si serviciile sunt foarte importante in aceasta activitate, acestea fiind direct proportionale cu preturile atractive practicate de noi.
Cum se realizeaza?

Repararea consta, in umplerea cavitatii, dintre cele doua straturi de sticla, formata la impactul pietrei cu parbrizul, cu o rasina speciala, urmata de o intarire prin fotopolimerizare.

Acest procedeu elimina in totalitate riscul plecarii unor fisuri liniare din lovitura de piatra, prelungind viata parbrizului cu costuri minime comparativ cu achizitionarea si montajul unui parbriz nou.

Deasemenea, reparatia imbunatateste dramatic si aspectul optic al parbrizului. Singura urma ramasa este de regula     portiunea lipsa din stratul exterior, distrusa de impactul initial.
Scopul principal al repararii parbrizelor este refacerea integritatii stratului de sticla si oprirea definitiva a extinderii avariei.  Deasemenea, reparatia imbunatateste dramatic si aspectul optic al parbrizului.

Singura urma ramasa este  de regula portiunea lipsa din stratul exterior, distrusa de impactul initial. Aceasta se reface cu o rasina de finisaj si se slefuieste. Dupa terminarea reparatiei, ciobitura initiala dispare aproape in totalitate. Daca ciobitura sau crapatura este veche si a fost contaminata cu apa murdara de la stergator sau de spalatul masinii, se va observa o tenta mai inchisa la culoare, dar nici pe departe acea “cicatrice” argintie data de aspectul sticlei sparte.

Masina se poate folosi imediat dupa ce reparatia a avut loc. Zona afectata se trateaza cu lampa cu ultraviolete si aer cald.

(C) Copyright  2012. All rights reserved.
Reparatii geamuri